Kera
  • (0241) 614-511

Fie ca este vorba de canapele extensibile, fixe, cu recliner sau canapele din piele, stofa ori piele ecologica, confortul tau este pe primul loc.

Kera Furniture din Constanta te asteapta cu o gama variata de canapele cu 2 sau 3 locuri, sofa, coltare, fotolii si tabureti precum si cu noua colectie 2023 ce poate fi consultata in Catalog Canapele si Catalog Coltare.

Atat componenta seturilor de canapele cat si dimensiunea lor se pot adapta necesitatilor si caracateristicilor spatiului din livingul tau, deoarece suntem specializati in producerea de canapele la comanda.

Canapele Constanta

Cauti canapele in Constanta? Avem o gama larga de produse, inclusiv canapele extensibile la comanda, canapele extensibile pe cadru metalic la comanda, canapele fixe la comanda si multe alte produse.

Suntem recunoscuti pentru mobila Constanta si pentru diversitatea mare de modele pe care le punem la dispozitia clientilor, precum si pentru ca folosim doar materiale de cea mai buna calitate.

Ia legatura cu echipa noastra de specialisti din Constanta si te vom ajuta sa faci cea mai buna alegere, fie ca vorbim de canapele extensibile sau canapele fixe. Verifica si oferta noastra de coltare la comanda.

Ai un proiect? Hai sa discutam!

Trimite-ne un mesaj folosind butonul de mai jos