Kera
  • (0241) 614-511

Sufrageria ta are nevoie de o schimbare? Alege coltare la comanda Constanta de la Kera Furniture. La noi gasesti o gama variata de coltare, inclusiv coltare extensibile, coltare living, coltare moderne. Produsele sunt realizate din materiale de calitate superioara, ce te atrag prin functionalitate si design.

Nu ezita sa ceri mai multe detalii echipei Kera, pregatita intotdeauna sa te ajute. Alege coltare Constanta la comanda realizare de magazinul Kera Furniture.


Coltare Extensibile Constanta

Coltarele din magazinul Kera din Constanta au dimensiuni diferite, in functie de cerintele clientului, fiind potrivite pentru livinguri de mici sau mari dimensiuni, fiind relizate modern si inspirate din cele mai noi tendinte. Poti opta pentru coltare extensibile sau coltare fixe, iar noi iti punem la dispozitie sa alegi dintr-o gama larga de culori si materiale.

Alege coltare la comanda cu lada de depozitare, perne decorative, tetiere fixe sau reglabile. Coltarele se pot realiza sub diferite forme si dimensiuni, potrivindu-se oricaruit tip de camera. Nu uita sa verifici si oferta noastra de canapele Constanta.

Ai un proiect? Hai sa discutam!

Trimite-ne un mesaj folosind butonul de mai jos