Mos Craciun vine cu vesti bune! Kera vine cu o reducere de 15% la orice comanda de canapele, coltare, paturi tapitate in valoare minima de 5.000 Lei si de 30% la orice comanda de mobilier in valoare minima de 10.000 lei. Oferta valabila pana la 31.12.2022.

Kera
  • (0241) 614-511

Mentine un aspect ingrijit al camerei prin alegerea unei noi piese de mobilier. La Kera vei gasi o gama variata de sifoniere si dulapuri pentru dormitor la comanda ce se pot adapta cerintelor tale, astfel incat sa se incadreze perfect in dormitorul tau.


Sifoniere si Dulapuri la Comanda

Kera Furniture, mobila la comanda Constanta, te asteapta sa-ti alegi dulapul sau sifonierul mult visat. Producem la comanda orice piesa de mobilier pentru dormitor, conform cerintelor clientului sau alegand din proiectele realizate pentru alti clienti.

Iti garantam ca folosim doar materiale de calitate pentru mobila de dormitor, avand o gama variata de culori, iar transportul si montajul sunt gratuite in Constanta sau in zonele limitrofe. Alege dulapuri pentru dormitor la comanda de la Kera Furniture!

Ai un proiect? Hai sa discutam!

Trimite-ne un mesaj folosind butonul de mai jos