Kera
  • (0241) 614-511

Da un plus de eleganta camerei tale prin alegerea unei mese de toaleta (machiaj) la comanda. Echipa Kera ti-a pregatit o gama variata de masute de toaleta si make up, cu oglinda sau simple, in diferite stiluri si dimensiuni. Cu ajutorul unei masute de toaleta, femeile vor avea un loc dedicat lor unde se pot relaxa, rasfata si reincarca bateriile.


Masa de Machiaj la Comanda

Masuta de machiaj este solutia ideala atat pentru femeia moderna care este mereu in miscare si independenta, cat si pentru femeia cocheta, preocupata de aspectul sau. Kera Furniture din Constanta produce masute de toaleta la comanda, acestea imbinandu-se perfect in spatiul dorit.

Pentru a beneficia pe deplin de avantajele unei mese de toaleta, este recomandat sa alegi o masuta compartimentata util pentru tine, iar din acest motiv cea mai buna varianta este sa alegi aceasta piesa de mobilier sa fie realizata la comanda.

Kera Furniture (mobila Constanta) este specializata in producerea mobilei si a pieselor de mobilier conform cerintelor clientului, utilizand doar materiale de calitate. In acest fel masa de machiaj se va potrivi perfect spatiului tau si va da un aspect moder si organizat camerei.

Ai un proiect? Hai sa discutam!

Trimite-ne un mesaj folosind butonul de mai jos