Kera
  • (0241) 614-511

Pentru amenajarea baii, ti-am pregatit o gama variata de dulapuri, corpuri suspendate si masti de lavoar, cu un design deosebit, adaptat tendintelor actuale. Kera Furniture te asteapta cu mobilier baie la comanda in Constanta, adaptate si realizate conform cerintelor clientului.

Pentru baile spatioase putem creea impreuna o solutie personalizata de mobilier, adaptata nevoilor tale. Avem o echipa de profesionisti care te vor indruma si ajuta sa alegi mobila de baie la comanda perfect realizata pentru spatiului dorit.

Vezi preturile noastre!


Mobilier Baie Constanta

Daca esti in cautarea de mobilier baie in Constanta si imprejurimi, magazinul Kera Furniture (mobila Constanta) iti va asigura realizarea pieselor de mobilier la comanda, conform cerintelor tale. Transportul este rapid si gratuit, atat in oras cat si in zonele limitrofe.

Alege mobila de baie la comanda pentru a obtine cea mai buna optimizare a spatiului. Iti punem la dispozitie proiectele realizate pentru alti clienti, dar suntem deschisi sa ascultam si propunerile tale, indiferent ca doresti mobila de baie moderna sau in stil clasic.

Ai un proiect? Hai sa discutam!

Trimite-ne un mesaj folosind butonul de mai jos