Mos Craciun vine cu vesti bune! Kera vine cu o reducere de 15% la orice comanda de canapele, coltare, paturi tapitate in valoare minima de 5.000 Lei si de 30% la orice comanda de mobilier in valoare minima de 10.000 lei. Oferta valabila pana la 31.12.2022.

Kera
  • (0241) 614-511

Cu totii stim ca spatiul din bucatarie trebuie gestionat eficient, asa ca noi ti-am pregatit o mobila de bucatarie la comanda, moderna, cu un design compact si ergonomic. Corpurile de bucatarie, blaturile si dulapurile sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate.

Iti oferim o gama diversificata de piese de mobilier pentru bucatarie ce se pot adapta cerintelor tale in functie de spatiul disponibil. Kera Furniture, producator de mobila bucatarie in Constanta, te asteapta in magazin, dar ne poti contacta si la telefon sau prin formularul de contact.

Vezi preturile noastre!


Mobila Bucatarie Constanta

Daca locuiesti in Constanta sau imprejurimi si esti in cautarea de mobila bucatarie la comanda, echipa noastra de specialisti este dornica sa te ajute in realizarea proiectului tau. Kera Furniture este specializata in producerea de mobila la comanda, inclusiv mobila de bucatarie, canapele, fotolii si multe alte piese de mobilier la comanda.

Iti putem pune la dispozitie modele de mobila de bucatarie realizate pentru alti clienti, atat in stil clasic, cat si modern. De asemenea, suntem deschisi sa realizam mobila de bucatarie la comanda, conform cerintelor clientului, indiferent daca proiectul tau este pentru un apartament sau o casa.

Ai un proiect? Hai sa discutam!

Trimite-ne un mesaj folosind butonul de mai jos