Kera
  • (0241) 614-511
Productia de Mobilier Dormitor

Cu siguranta dormitorul tau are nevoie de un nivel ridicat de confort dar si de spatii practice precum dressinguri sau noptiere. Kera Furniture din Constanta iti prezinta o gama variata de mobila dormitor la comanda ce include diverse piese specifice, precum paturi, somiere, noptiere, dulapuri sau dressinguri.

Fie ca alegi un dormitor complet, mobila dormitor modern, minimalist sau unul in stilul vintage, cu siguranta vei gasi aici tot ce ai nevoie pentru a-ti transforma visul in realitate. Daca inca esti nehotarat, echipa Kera este disponibila oricand cu sfaturi si idei practice, ce te vor ajuta sa faci alegerea corecta.


Dormitoare la Comanda

Kera Furniture, producator de mobila la comanda in Constanta, iti sta la dispozitie in cazul in care esti in cautarea unui dormitor la comanda. Avem o echipa de specialisti cu experienta in producerea mobilei si a pieselor de mobilier. Alege mobila dormitor la comanda realizata de Kera!

Ne poti vizita in magazinul nostru din Constanta, ne poti contacta telefonic sau online, completand formularul de contact. Te asteptam sa iti prezentam proiectele de dormitoare la comanda gata realizate pentru alti clienti sau sa ne dai specificatiile dorite de tine.

Ai un proiect? Hai sa discutam!

Trimite-ne un mesaj folosind butonul de mai jos