Mos Craciun vine cu vesti bune! Kera vine cu o reducere de 15% la orice comanda de canapele, coltare, paturi tapitate in valoare minima de 5.000 Lei si de 30% la orice comanda de mobilier in valoare minima de 10.000 lei. Oferta valabila pana la 31.12.2022.

Kera
  • (0241) 614-511

Cea mai importanta piesa de mobilier al oricarui dormitor este patul. Daca esti in cautarea unui pat modern, a unui pat matrimonial sau a unui cadru de pat, la Kera Furniture din Constanta gasesti intotdeauna modele deosebite. Alege paturi dormitor la comanda realizate din materiale atent alese de specialistii nostri.


Paturi Constanta

Daca locuiesti in Constanta sau in zonele limitrofe, magazinul Kera Furniturie te asteapta pentru realizarea de paturi la comanda conform cerintelor clientului. Folosim doar materiale de calitate si dispunem de o gama variata de culori.

Alege mobila Constanta de la Kera deoarece transportul si asamblarea paturilor la comanda sunt gratuite. Echipa noastra de specialisti te asteapta in magazinul nostru, ne poti contacta telefonic sau sa ne lasi un mesaj completand formularul de contact. Paturi Constanta cu livrare rapida si gratuita!

Ai un proiect? Hai sa discutam!

Trimite-ne un mesaj folosind butonul de mai jos