Kera
  • (0241) 614-511

Productia de mobilier din Constanta

KERA FURNITURE si-a inceput activitatea de productie mobilier la comanda inca din anul 2003. Dezvoltarea progresiva a companiei a permis deschiderea in anul 2007 a magazinului de prezentare. Activitatea de productie s-a bazat in primii ani pe productia de mobilier la comanda: bucatarii, dormitoare, dressing-uri, biblioteci, camere de tineret, mese, cuiere, pantofare, mobilier dedicat hotelurilor, mobilier pentru gradinite si pentru spatii de joaca, mobilier pentru farmacii.

Mobilierul se realizeaza din PAL si MDF, disponibile in variante mat si lucios, cu cant ABS, sertare cu glisiere marca Blum - tandem box, metalbox, balamale Blum, Hettich sau Hafele cu sau fara amortizoare, mecanisme de ridicare usa Blum Aventos, sisteme de glisare pentru dressing-uri PKM 80, sisteme de glisare ADOOR sau pentru dulapuri sistem de glisare MASTER.

Productia de tapiterie:

In urma solicitarii constante din partea clientilor nostri, din anul 2009, KERA FURNITURE a dezvoltat productia de tapiterie in serie si la comanda. Productia de canapele, coltare si paturi tapitate a completat cu succes gama de mobilier la comanda produsa de KERA FURNITURE din Constanta, oferind clientilor nostri posibilitatea personalizarii produsului de tapiterie atat ca textura si nuanta, dar si ca forma si dimensiuni.

Materialele de acoperire folosite sunt stofa, microfibra si piele ecologica, produse de producatori de stofa recunoscuti in tara si in Europa, respectiv, din Romania - Transilvan, Italia - Dino Zoli, Emmecia, Mood Fabrics, Aurim, Spania - Comersan, Germania - Textum, Turcia - Sertex.

Materialele de acoperire pe care le folosim sunt materiale testate, avand specificatiile tehnice, respectiv, test de frecare ciclu Martindale, precum si compozitia materialului disponibile conform normativelor atasate pe mostrar. De asemenea, sunt disponibile si materiale tratate impotriva petelor (water repellent), pentru o intretinere usoara.

Din punct de vedere tehnic, canapelele produse de Kera Furniture sunt construite pe structura din panouri aglomerate din lemn, rigidizate cu elemente din lemn masiv si bare metalice. Rama din lemn, suport pentru spuma poliuretanica de pe sezut, este prevazuta cu arcuri sinusoidale din otel, pentru un plus de confort si pentru o fiabilitate mai buna. Spuma poliuretanica pentru sezut este cu densitate 30 de kg/mc si este produsa in Romania de Eurofoam.

Mobilier la comanda Constanta

Kera Furniture produce o gama larga de piese de mobilier si mobila la comanda, respectand cele mai inalte standarde de calitate, atat din punct de vedere al executiei, cat si al materialelor folosite. Daca esti in cautarea de piese de mobilier la comanda in Constanta, echipa noastra de specialisti este dornica sa te ajute in realizarea proiectelor tale.

Ai un proiect? Hai sa discutam!

Trimite-ne un mesaj folosind butonul de mai jos