Mos Craciun vine cu vesti bune! Kera vine cu o reducere de 15% la orice comanda de canapele, coltare, paturi tapitate in valoare minima de 5.000 Lei si de 30% la orice comanda de mobilier in valoare minima de 10.000 lei. Oferta valabila pana la 31.12.2022.

Kera
  • (0241) 614-511

Kera Furniture din Constanta va asteapta cu o oferta completa de saltele cu o duritate de medie spre tare, realizate din spuma poliuretanica ce permite aerisirea saltelei prin sistemul de circulare al aerului. Realizam saltele la comanda, conform specificatiile clientului.

Husa cu fermoar din tricot matlasat cu vatelina 250mg/mp este tratata impotriva acarienilor, bacteriilor si ciupercilor. Toate saltelele de pat la comanda sunt realizate doar din materiale de cea mai buna calitate, asigurand un timp de utilizare indelungat.


Saltele Constanta

Alege saltele Constanta, doarece clientii nostri vor beneficia de transport gratuit in oras, dar si in zonele limitrofe. Realizam saltele din spuma poliuretanica pentru paturi dormitor din materiale care permit circularea aerului. Viziteaza magazinul nostru din Constanta de pe Strada I.GHE.DUCA, Nr. 22, lasa-ne un mesaj completand formularul de mai jos sau contacteaza-ne telefonic.

Ai un proiect? Hai sa discutam!

Trimite-ne un mesaj folosind butonul de mai jos