Kera
  • (0241) 614-511

Mobila de sufragerie (living) trebuie aleasa in concordanta cu spatiul si functionalitatea dorita. Magazinul nostru va pune la dispozitie o gama diversificata de sufragerii complete, la dimensiuni standard precum si livinguri modulare, alcatuite din corpuri configurabile. Kera te asteapta cu mobila living la comanda in Constanta.

Indiferent de stilul dorit (retro, clasic, modern sau sofisticat), echipa noastra de profesionisti te vor ajuta sa faci alegerea cea mai buna pentru sufragera ta. Avem o gama larga de culori, dar si materiale de cea mai buna calitate. Alege Kera Furniture, mobila living Constanta!

Vezi preturile noastre!


Mobila Living la Comanda in Constanta

Daca locuiesti in Constanta sau imprejurimi, magazinul nostru de mobila la comanda te asteapta sa-ti alegi mobila de sufragerie. Iti putem prezenta atat proiecte realizate pentru alti clienti, cat si sa realizam mobila de sufragerie la comanda conform cerintelor clientului.

Alege mobila living Constanta cu livrare gratuita si rapida, atat in oras, cat si imprejurimi. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne vizitezi magazinul de pe Strada I.GHE.DUCA, Nr. 22, sa ne contactezi folosind formularul de contact sau sa ne suni la numarul (0241) 614-511.

Kera Furniture nu produce doar mobila living la comanda, ci o gama mult mai variata mobila si piese de mobilier la comanda. Nu ezita sa ne contactezi, iar echipa noastra va fi dornica sa te ajute!

Ai un proiect? Hai sa discutam!

Trimite-ne un mesaj folosind butonul de mai jos