Kera
  • (0241) 614-511
Cine suntem

Kera Furniture produce si comercializeaza mobilier pentru dormitor, living, bucatarie, camere tineret , birouri ,receptii, din pal melaminat, mat sau lucios, mdf infoliat sau vopsit, disponibil intr-o varietate mare de culori.

Pentru a completa amenajarea casei tale iti oferim si , mese, scaune, canapele, saltele, electrocasnice, tapet, perdele si draperii produse de firme specializate de renume international.

Inca de la infiintare, echipa KERA si-a fixat ca obiectiv principal dezvoltarea unei afaceri de succes.

Acest obiectiv poate fi atins numai in conditiile in care fiecare client este multumit de prestatia noastra.

Astfel, coordonatele stabilite pentru a satisface aceste exigente sunt urmatorele:

  • - Respect fata de clienti
  • - Design placut
  • - Functionalitate
  • - Calitatea executiei
  • - Respectarea termenelor de livrare.
About Us Image
Mobila la comanda pentru casa, birouri si hoteluri

Produsele Kera Furniture sunt create de echipa noastra cu respectarea viziunii dumneavoastra, scopul final fiind folosirea judicioasa a spatiului de care dispuneti si imprimarea unui design placut produsului final in conformitate cu tendintele actuale.

Printre materialele folosite la realizarea mobilierului sunt: pal melaminat mat, pal melaminat lucios, mdf infoliat sau mdf vopsit, lemn masiv, sticla sablata sau colorata, furnizate de marci cu renume international precum: Egger si Kronospan.

Impreuna cu acestea se folosesc o gama variata de sisteme metalice: balamale, cosuri joly, coloane metalice, cosuri metalice de colt, cosuri de gunoi pe usa sau in sertar, sertare metalice simple sau cu silent system, mecanisme pentru ridicare sau pliere a usilor: Blum, Hafele, Grass).

Accesand coloanele din stanga puteti vedea cateva din produsele realizate de noi: bucatarii, livinguri, dormitoare, paturi tapitate, inchideri nisa, mobilier hol, camere tineret, mobilier baie, canapele.

Pentru a avea o solutie completa in amenajarea spatiului dumneavoastra va oferim si: perdele si draperii, tapet, electrocasnice, blaturi granit.

Ai un proiect? Hai sa discutam!

Trimite-ne un mesaj folosind butonul de mai jos