Kera
  • (0241) 614-511

Spune adio lipsei de spatiu! Echipa Kera ti-a pregatit o gama variata de modele de dressinguri moderne, cu usi simple, rabatabile sau culisante, precum si solutii, idei si optiuni pentru stocarea optima a articolelor tale vestimentare. Alege dressinguri la comanda de la Kera Furniture din Constanta!

Te-ai decis sa-ti faci un dressing dormitor cu spatiu generos pentru depozitarea hainelor, dar nu ai gasit inca producatorul potrivit? Noi te vom ajuta sa realizezi acest proiect! Folosim doar materiale de cea mai buna calitate pentru dressinguri la comanda, dar si o gama variata de culori.


Dressinguri Constanta

Dressing-ul nu este doar un mobilier cu spatii generoase pentru depozitarea hainelor si incaltamintelor, ci chiar o necesitate, cu atat mai mult daca locuinta d-voastra este de mici dimensiuni sau doriti sa optimizati mult mai bine spatiul. Tot mai multa lume alege dressing dormitor la comanda!

Kera Furniture, magazin de mobila din Constanta, este specializata in productia mobilei si pieselor de mobilier la comanda. Daca esti in cautarea de dulapuri pentru dormitor, echipa noastra de specialisti va fi dornica sa te ajute. Alege dressinguri Constanta cu livrare rapida si gratuita, atat in oras cat si in zonele limitrofe.

Ai un proiect? Hai sa discutam!

Trimite-ne un mesaj folosind butonul de mai jos