Kera
  • (0241) 614-511

Magazinul Kera din Constanta te asteapta cu o gama variata de mobilier hol la comanda realizat din materiale de calitate si conform cerintelor clientului. Avem o gama larga de culori, iar specialistii nostri te vor ajuta sa faci alegerea potrivita pentru holul tau.

Daca ai nevoie de o schimbare, alege mobila hol la comanda realizata de Kera Furniture. Toate piesele de mobilier pentru hol se vor realiza in functie de spatiul disponibil, iar design-ul se va imbina armonios cu decorul locuintei tale.


Mobilier Hol la Comanda

Daca locuiesti in Constanta sau imprejurimi, Kera Furniture este aici sa sa te ajute in realizarea mobilierului de hol la comanda. Te poti inspira din proiectele gata realizate pentru alti clienti sau ne poti da informatii despre cum ai dori sa realizezi design-ul holului.

Avem o echipa de specialisti, inclusiv in proiectarea si producerea de mobila hol la comanda. Livrarea si asamblarea se vor face gratuit daca locuiesti in Constanta sau in zonele limitrofe. Contacteaza-ne prin formularul de contact, telefonic sau viziteaza magazinul Kera Furniture, mobila Constanta.

Ai un proiect? Hai sa discutam!

Trimite-ne un mesaj folosind butonul de mai jos