Kera
  • (0241) 614-511

Kera Furniture iti pune la dispozitie mobilier HoReCa la comanda, conform cerintelor tale. Vrei sa mobilezi un hotel sau o pensiune? Alege mobila HoReCa de la magazinul Kera din Constanta. Transforma fiecare vacanta intr-o experienta de neuitat.

Echipa noastra asigura consultanta de specialitate in vederea alegerii pieselor de mobilier potrivite. Fie ca vorbim despre o camera de hotel, o sala de conferinte sau mobilarea restaurantului ori a receptiei, Kera.ro este locul potrivit.


Mobilier HoReCa la Constanta

Daca ai o afacere in domeniul turismului, atunci Kera Furniture s-ar putea sa fie solutia potrivita pentru tine. Oferim mobilier HoReCa la comanda in Constanta si zonele limitrofe. Afacerea ta este intr-un alt oras? Nu ezita sa ne contactezi pentru a discuta despre proiectul tau.

Avem o echipa profesionista si cu experienta in producerea de mobilier hotel. De asemenea, producem si alte tipuri de mobila la comanda, inclusiv canapele, coltare, birouri, fotolii si alte piese de mobilier la comanda. Viziteaza-ne in magazinul Kera din Constanta sau contacteaza-ne online/telefonic.

Ai un proiect? Hai sa discutam!

Trimite-ne un mesaj folosind butonul de mai jos