Mos Craciun vine cu vesti bune! La orice comandă de peste 5.000 lei, primești o reducere exclusivă de 19%! Este momentul să-ți reînnoiești spațiul cu acele piese de mobilier pe care le-ai visat. Oferta valabilă până pe 22 decembrie.

Kera
  • (0241) 614-511

Va prezentam cateva modele de fotolii si tabureti prevazute cu elemente ce asigura confortul optim, realizate din stofa, piele ecologica, interior din burete sau perle de polistiren. Fotolii la comanda realizate de Kera Furniture din Constanta.

Indiferent de cerinte, buget sau nevoi, echipa Kera este la dispozitia ta cu orice sfat necesar alegerii fotoliului potrivit. Cauti un fotoliu extensibil la comanda? Doresti o anumita dimensiune care sa se potriveasca camerei tale? Nu ezita sa contactezi echipa noastra de specialisti.


Fotolii Constanta

Magazinul Kera este situat in Constanta si este specializat in producerea de mobilier la comanda. Daca esti in cautarea de fotolii la comanda si tabureti, echipa noastra te asteapta in magazinul nostru. Ne poti contacta atat telefonic, cat si trimitand un mesaj din formularul de contact.

Realizam fotolii si tabureti in functie de cerintele clientului: dimensiuni, culori, fixe sau extensibile. Folosim doar materiale de cea mai buna calitate, atat din tendintele moderne, cat si cele clasice.

Ai un proiect? Hai sa discutam!

Trimite-ne un mesaj folosind butonul de mai jos