Kera
  • (0241) 614-511

Incadrate perfect in spatiul disponibil, comodele sunt solutiile ideale pentru a suplimenta spatiul dedicat depozitarii. Aceste piese de mobilier se potrivesc perfect atat in dormitoare, cat si in livinguri, deoarece relizam comode la comanda, conform cerintelor clientului.

Kera Furniture din Constanta realizeaza si noptiere la comanda, utilizand doar materiale de calitate si culori care se vor imbina perfect in dormitorul d-voastra. Noptierele se pot produce in stil modern sau clasic, pastrand dimensiunile spatiului disponibil din dormitor.


Comode si Noptiere la Comanda

Fie ca alegeti un stil clasic, modern, formal sau elegant, decorul dormitorului sau a livingului va arata spectaculos cu o comoda produsa la comanda. Puteti sa va inspirati din proiectele gata realizate pentru alti clienti sau sa ne dati mai multe detalii despre cum doriti sa arate aceasta piesa de mobilier.

Dormitorul d-voastra are nevoie de o noptiera fixa sau suspendata? Alegeti noptiere la comanda realizate de echipa magazinului Kera Furniture din Constanta. Asiguram transportul si montajul gratuit in orasul Constanta, dar si in zonele din apropiere.

Ai un proiect? Hai sa discutam!

Trimite-ne un mesaj folosind butonul de mai jos